Turun Seniorinorssit ry


Vuosikokous Elvina Caféssa 2.2.2017
Naantalin Musiikkijuhlat 17.6.2017
Viininmaisteluilta 8.3.!
Vierailu uusittuun Norssiin 10.4.
Kävelykierros hautausmaalla 1.6.2017
Riemuylioppilaat 2017
Brinkhallin kartanoon 24.8.2017
Vierailu Turun yliopistossa 4.10.
Club for Five Naantalissa 28.10.2017
Riemuylioppilaat 2017

Kari Antilan raportti lauantain 3.6.2017 juhlallisuuksista:

Meidän luokkamme, Turun normaalilyseon A-luokka vuosilta 1959-1967 on pitänyt luokkakokouksia vuosina 1975, 2013, 2015 ja 2017.  Tämän lisäksi meillä oli yksi keskikoulun luokan luokkakokous joskus jo ennen näitä aikoja mutta vuosilukua en muista.  Kolme viimeisintä luokkakokousta on pidetty  koko oppikouluajan aikana luokallamme olleiden oppilaiden yhteisenä.  Vuonna 2013 päätimme, että tulemme pitämään näitä tapaamisia toistaiseksi kahden vuoden välein.

 

Viimeisin tapaamisemme osui nyt riemuylioppilasvuoteemme.  Osa luokaltamme valmistuneista ylioppilaista osallistui Turun normaalikoulun lukion lakkiaistilaisuuteen 3.6.2017.  Meitä oli luokaltamme yhteensä 13 riemuylioppilasta paikalla ja lisäksi yksi riemuylioppilas rinnakkaisluokaltamme, B-luokalta (valokuva, josta puuttuu yksi luokkatoverimme, joka ehti jo lähteä ennen valokuvan ottamista).

 

Lakkiaistilaisuudessa oli hieno ohjelma sisältäen myös useita koulun oppilaiden musiikkiesityksiä (ohjelma liitteenä).  Rehtori Marjut Kleemola piti tilaisuudessa erittäin hienon puheen.  Tilaisuuden lopulla riemuylioppilasryhmämme toi tervehdyksensä ja esittäytyi uusille ylioppilaille.  Pidin tilaisuudessa ryhmämme puolesta lyhyen tervehdyspuheen uusille ylioppilaille (puhe liitteenä).

 

Perinne riemuylioppilaiden osallistumisesta koulun lakkiaistilaisuuteen on hieno ja olen iloinen, että se on jatkunut jo varsin monien vuosien ajan.  Toivon, että Seniorinorssit ry jatkossakin toimisi fasilitaattorina tälle käytännölle.

 

Luokkakokousosanottajiemme kulkiessa luokkakokouksemme ohjelman puitteissa vanhan Norssin ohi meille kotiin koktailitilaisuuteen poikkesimme myös Norssin opettajainhuoneen päässä kasvavan kuusen luona.  Kuusi istutettiin keväällä 1967 Suomen itsenäisyyden 50-juhlavuotena tuohon paikkaan ja olimme sitä tuolloin istuttamassa.  Nyt kuusi on jo koulurakennuksen korkuinen.  Koktailitilaisuuden jälkeen siirryimme vielä illalliselle Ravintola Pippurimyllyyn, joka kouluaikanamme oli samoissa tiloissa toimiva Martinex niminen baari.  Siellä kävimme usein koulun ruokavälituntien aikana.

Ryhmäkuvan otti vararehtori Jannika Sarimo
 Tapahtuu vuonna 2017Turun Seniorinorssit ryYhteydet, liittyminen, jäsenmaksu, linkkejäTapahtumia viime vuosilta ☺Historiaa, muistojaKuvia ja lehtileikkeitä